Marxem de vacances de Nadal!

Marxem de vacances de Nadal!

Marxem de vacances de Nadal! Aquest any hem decidit agafar-nos uns dies descans per tornar a principis de 2015 amb les piles ben carregades. Volem tornar amb un cabàs de bons propòsits, plantejaments de futur nous, idees brillants fruit d’una nit d’hivern al costat de la llarg de foc …

Aquest any a CODIestudi hem fet un pas endavant, hem incorporat gent nova per fer més gran l’equip, l’Aina, en Juli i l’Aleix, seguim comptant amb els col·laboradors habituals, l’Anna i en David i en Pau com arquitecte tècnic.

Ens acomiadem també presentant una nova imatge. A finals d’octubre us vam presentar el logotip nou, després van venir les targetes al novembre i ara… la nova web amb un blog incorporat.

Volem compatir amb vosaltres, amics, clients, arquitectes, particulars, altres tècnics… i a tothom qui li puguin interessar les estructures i el món de la construcció algunes de les experiències.

L’objectiu d’aquest bloc és ajudar a difondre el càlcul i el coneixement de les estructures de l’edificació, mitjançant petites explicacions teòriques acompanyades d’esquemes i/o fotografies d’obres en procés (ja siguin nostres o de les que podem ensopegar anant pel carrer..)

També volem que sigui participatiu, que ens feu arribar coses que us interessin, que us preocupin o aquelles que heu vist i teniu ganes de compartir. Ens podeu fer arribar texts, notes o fotografies a l’adreça info@codiestudi.com

També vol ser un reconeixement públic per partida doble. En primer lloc, agrair a tots aquells que fins ara han confiat amb nosaltres i ens han deixat participar en  els seus projectes. En segon, a tots els que ens han ensenyat fins avui (i segurament ho seguiran fent) ja sigui a una aula o a una obra. A tots ells, moltes gràcies !!

Enviar un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>