REFORMA D’HABITATGE A GER (CERDANYA)

DESCRIPCIÓ ESTRUCTURA

El projecte consisteix en la transformació d’un edifici existent de tres nivells en dos apartaments.
L’edifici original s’organitzava a partir d’un soterrani (des del carrer principal d’accés), la planta baixa i un primer pis. Després de les obres s’estructura amb dos apartaments: un a planta baixa i un dúplex a les plantes superiors.

La intervenció consisteix en la substitució de tots els sostres per uns de nous amb biguetes de fusta (tipus “DUO”) i enllatat superior. La coberta, a dues aigües, també es fa amb fusta.

Els suports verticals es basen en aprofitar els murs de pedra existents i puntualment s’afegeixen elements nous a base de murs de fabrica de gero.

 

DADES CLIENT DE CODIestudi

ARQUITECTES: Anna Ballbè i David Codinach
WEB: http://www.codiestudi.com

 

 

 

DADES OBRA

PROPIETAT: Privada
ANY: 2005
SUPERFÍCIE: 263m²
LOCALITZACIÓ: Ger (Cerdanya)

 

 

Projectes relacionats