Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/webs/codiestudi.com/html/wp-includes/functions.php on line 3592
Reforma d'habitatge a Estana - CODIestudi

REFORMA D’HABITATGE A ESTANA

DESCRIPCIÓ ESTRUCTURA

El projecte consisteix en la consolidació del murs perimetrals de pedra de l’edifici i la substitució dels sostres i la coberta. Tots els elements d’estructura horitzontal es plantegen amb biguetes de fusta. La llum més desfavorable és de 3,80 m.

Puntualment s’utilitzen bigues metàl·liques.

DADES CLIENT DE CODIestudi

ARQUITECTES: Oriol Vaño i Jordi Calbeto (CAVAA)
WEB: http://www.cavaa.net
BLOG: http://www.cavaa.net/blog/

 

DADES OBRA

PROPIETAT: Privada
ANY: 2010
SUPERFÍCIE: 205.60m²
LOCALITZACIÓ: Estana (Cerdanya)

 

Projectes relacionats