Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/webs/codiestudi.com/html/wp-includes/functions.php on line 3592
La Factoria, Centre d'arts escèniques - CODIestudi

 

LA FACTORIA, CENTRE D’ARTS ESCÈNIQUES

DESCRIPCIÓ ESTRUCTURA

Projecte de centre d’arts escèniques per l’ajuntament de Banyoles. L’edifici consisteix en una peça cúbica que en planta fa 25×25 i en altura aproximadament 9 metres. Consta de soterrani, planta baixa i planta tècnica (la pinta).

El soterrani es resolt amb murs i pilars rectangulars de formigó armat. El sostre és forjat reticular i les llums són de 5 metres en les dues direccions. Els nivells superiors, es resolen amb estructura metàl·lica, donant cabuda a les dues sales amb unes dimensions lliures de 10×15 i de 15×25. En les dues sales es disposen les encavallades en el sentit curt. En el cas de la sala gran, el cordó inferior de l’encavallada serveix de suport de les corretges de la pinta.

 

DADES CLIENT DE CODIestudi

ARQUITECTES: MAD arquitectes (Marc Riera, Anna Ballbè i David Codinach)

 

 

 

DADES OBRA

PROPIETAT: Privada
ANY: 2008
SUPERFÍCIE: 1829.45m²
LOCALITZACIÓ: Banyoles (Pla de l’Estany)

 

 

Projectes relacionats