Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/webs/codiestudi.com/html/wp-includes/functions.php on line 3593
Estand expositiu de Volta Motorbikes - CODIestudi

 

ESTAND EXPOSITIU DE VOLTA MOTORBIKES

DESCRIPCIÓ

A principis del mes de maig del 2015 va tenir lloc a Barcelona el Saló de l’Automòbil. Dins el saló podíem trobar l’empresa catalana Volta Motorbikes dedicada a la producció de motocicletes elèctriques. Per presentar els seus últims models al saló CODIestudi va col·laborar en el disseny i construcció de l’estand expositiu a partir d’un contenidor marítim.

El contenidor es basava en una gran obertura mecanitzada en un dels seus costats laterals més amplis que servia d’accés al públic i al mateix temps permetia que un cop oberta, es pogués tenir una plataforma extensa d’exposició per a les motocicletes (el doble de superfície del contenidor).

Per altre banda, la coberta del contenidor es va habilitar com a terrassa per rebre als clients en un espai més tranquil. Pel que fa al disseny dels mobles i acabats es va fer a partir de xapa metàl·lica i fusta.

 

 

DADES CLIENT DE CODIestudi

ARQUITECTE: David Codinach
WEB: http://www.codiestudi.com

EMPRESA: Volta Motorbikes
WEB: http://www.voltamotorbikes.com

 

 

 

DADES OBRA

PROPIETAT: Privada
ANY: 2015
SUPERFÍCIE: 15 m²
LOCALITZACIÓ: Estand mòbil

 

 

Projectes relacionats