Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/webs/codiestudi.com/html/wp-includes/functions.php on line 3593
Centre Cívic Can Tusell - CODIestudi

Centre Cívic Can Tusell

DESCRIPCIÓ ESTRUCTURA

El centre cívic es desenvolupa en un sol nivell i té la planta rectangular. A nivell de distribució els espais s’organitzen en pinta buscant la bona orientació i l’espai exterior. Aquest ordre també es trasllada en la distribució de l’estructura. En el sentit longitudinal els eixos estant separats cada 6 metres. En el sentit transversal hi ha tres línies d’eixos de pilars. Una separada cada 6 metres i l’altre 4,50. Aquesta separació d’eixos s’aprofita per fer un canvi de nivell a la coberta. L’estructura vertical és a base pilars d’acer de secció HEB. L’estructura horitzontal és a base de forjat unidireccionals de biguetes semi resistents sobre bigues principals d’acer

DADES CLIENT DE CODI ESTUDI

ESTUDI: GMG
WEB: www.gmg.cat
BLOG: http://bloc.gmg.cat/

 

 DADES OBRA

PROPIETAT: Privada
ANY: 2008
SUPERFÍCIE: 540m²
LOCALITZACIÓ: Terrassa

 

Projectes relacionats