Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/webs/codiestudi.com/html/wp-includes/functions.php on line 3592
Ampliació de la sala polivalent de Sant Feliu de Pallerols - CODIestudi

 

AMPLIACIÓ DE LA SALA POLIVALENT DE SANT FELIU DE PALLEROLS

DESCRIPCIÓ ESTRUCTURA

Projecte d’equipament públic per la reforma i ampliació d’una sala polivalent i previsió per a uns habitatges tutelats. Una part de la sala ja era existent amb un edifici de planta baixa amb coberta de bigues de fusta laminades. La part que s’amplia consta de 3 nivells (planta baixa i 2). L’ampliació es realitza amb estructura prefabricada. Els pilars tenen l’altura sencera. Les bigues principals és una combinació entre formigó armat prefabricat i bigues metàl·liques. Els sostres es realitzen amb plaques alveolars.

La distància entre suports de les plaques alveolars és de 11,00m. aproximadament.  La llum màximes de les bigues principals és de 6,20m.

 

 

DADES CLIENT DE CODIestudi

ARQUITECTES: Estudi 2a2 + Marc Riera, MªTeresa Solà Colomer i Cristina Capel Castells
WEB: http://www.estudi2a2.cat/

 

 

 

DADES OBRA

PROPIETAT: Pública (Ajuntament)
ANY: 2007
SUPERFÍCIE: 940m²
LOCALITZACIÓ: Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa)

 

 

Projectes relacionats